Skåtaberget vest - Merk

Skåtaberget vest

I rolige, solrike omgivelser på Skåthaugen er det bygd en flott tomannsbolig.  Her får du moderne og gjennomtenkte løsninger og fantastiske terrasser med panoramautsikt og flotte solforhold.

Alle etasjene har ekstra etasjehøyde som gir god romfølelse, samtidig som utsikten virkelig kommer til sin rett!

I tillegg har hver bolig dobbel garasje slik at det er sikret gode parkeringsforhold og en enklere hverdag.

Tomannsboligen er vertikaldelt og går over tre plan. Alle etasjene har ekstra høyde, slik at utsikten virkelig kommer til sin rett!
I første etasje er det en integrert dobbel garasje med direkte adkomst til boligen. I tillegg er det godt med lagringsplass i flere boder, samt et stort og praktisk vaskerom.
I den midterste etasjen er det to bad og tre soverom som alle har utgang til terrasse. Hovedsoverommet har walkin-garderobe og eget bad. I tillegg er her en praktisk bod og et romslig trapperom.
Fra toppetasjen kan virkelig utsikten nytes fra den luftige terrassen. Her er en stor og åpne stue / kjøkkenløsning samt et toalettrom.
Lekker fasade med materialer som krever lite vedlikehold, bl. annet bordkledning av typen NORD fra Bergene Holm. Terrassene på ca. 37 m2 totalt har terrassebord i trykkimpregnert materiale.
Uteområder leveres planert med masser og del av tomten er tenkt som naturtomt.
Innkjørselen er asfaltert og det vil være mulighet for gjesteparkering der.

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

151

Bruksareal

208

Bad

2,5 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

B

Etasje

1+2+3