Boliger - Merk

bilde
MERK har til enhver tid flere boligprosjekter under bygging i Ålesund og omkringliggende kommuner. Vi utfører hele prosessen fra tomtekjøp, prosjektering og byggemelding, til gjennomføring av selve byggingen og salg av boligene. Vi bygger både eneboliger og flermannsboliger. Noen av boligene er under planlegging, noen under bygging og noen nærmer seg ferdig.

Gå inn på aktuelle prosjekter under for å se mer,
eller ta kontakt om du vil vite mer om våre boliger.
bilde

Skoghaug

Med sentral beliggenhet i Spjelkavika er det planlagt oppføring av to tomannsboliger. Her får du nærhet til det meste, og en bolig som krever lite vedlikehold.
Flott utsikt og kort veg til fjellet!

bilde

Breivikvegen

Sentralt på Moa er det under oppføring to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde. Eksisterende bolig på tomten er revet til fordel for nye boliger. Her blir det rom til fire familier midt i det sentrale moa-området!

bilde

Kvernhusvågen Myrland

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde på Vegsundstranda. Nærområdet er godt utbygget med barnehager, barneskole, ungdomsskole samt videregående skoler, alt innenfor 1-6 km. Kort vei til det meste når du har busstoppet like ved og til Moa tar det ca. 20 minutter på sykkel.

bilde

Korsneset

På Korsneset på Fiskarstranda er det planlagt oppføring av to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde. Her er allerede bygd to tomannsboliger i samme feltet, og feltet begynner å ta form. Kort veg til splitter ny barneskole.

Aktive prosjekter

/

Ferdige prosjekter