Ferdige prosjekter - Merk

bilde
MERK har opp gjennom årene bygget en rekke boliger og fritidsboliger, og mange kunder har kunnet flytte inn i sitt splitter nye hjem. Å kjøpe bolig eller fritidsbolig er en en stor investering, og vi er stolt av å få være med på denne viktige prosessen for våre kunder. Et utvalg av boligene og fritidsboligene vi har bygd finner du her.
Vil du vite mer om noen av disse, ta gjerne kontakt!
bilde

Ladelia – byggetrinn 2

Ladelia – byggetrinn 2 er plassert lengst vekk fra skitrekket. Leilighetsbygget består av fire leiligheter. Sentralt plassert på Fjellsætra i Sykkylven kommune.

Med nydelig utsikt over Nysætervatnet og fjellheimen rundt, er dette den perfekte plass å trekke seg tilbake etter en dag i skitrekket eller skiløypene!

bilde

Breivikvegen

Sentralt på Moa har vi bygd to stk tomannsboliger i et populært og rolig boligområde. Eksisterende bolig på tomten er revet til fordel for nye boliger. Her har fire familier fått nye hjem midt i det sentrale moa-området! Boligene ligger i barnevennlig område! Nært idrettsanlegg, butikker og kollektivtransport.

bilde

Skåtaberget

I rolige, solrike omgivelser på Skåthaugen har vi bygd en flott tomannsbolig. Her får du moderne og gjennomtenkte løsninger og fantastiske terrasser med panoramautsikt og flotte solforhold. Det er integrert garasje med to parkeringsplasser for hver bolig.

bilde

Kvernhusvågen Myrland

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde på Vegsundstranda. Nærområdet er godt utbygget med barnehager, barneskole, ungdomsskole samt videregående skoler, alt innenfor 1-6 km. Kort vei til det meste når du har busstoppet like ved og til Moa tar det ca. 20 minutter på sykkel.

bilde

Vikedalen

I Vikedalen i Sykkylven har vi bygd 2 stk firemannsboliger.
Boligene ligger i et rolig boligområde med gangavstand til sentrum. Det er barnehage rett ved siden av og flott turterreng like ved.
Utsikt mot fjord og fjell!

bilde

Ladelia – byggetrinn 1

Ladelia – byggetrinn 1 er det første bygget av totalt tre leilighetsbygg. Dette bygget rommer fire leiligheter, og er nærmest skitrekket. Sentralt plassert på Fjellsætra i Sykkylven kommune.

Med nydelig utsikt over Nysætervatnet og fjellheimen rundt, er dette den perfekte plass å trekke seg tilbake etter en dag i skitrekket eller skiløypene!

Aktive prosjekter

/

Ferdige prosjekter

Trenger samtykke til å laste inn kart.