Breivikvegen 2B - Merk

Breivikvegen 2B

Sentralt på Moa er det under oppføring to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde. Eksisterende bolig på tomten er revet til fordel for nye boliger. Her blir det rom til fire familier i splitter nye boliger!

Kort vei til det meste, men Moa-sentrene og kollektivt knutepunkt beliggende et steinkast unna.

Boligene ligger like ved idrettsanlegg og sportsklubben HERD sitt område, noe som innbyr til en aktiv hverdag.

Tomannsboligene er vertikaldelte og går over to plan. Bygningene er sørvendte med stue og kjøkken plassert i første etasje. Dette gir enkel adkomst til den flotte terrassen og hagen.
Boligene er innholdsrike og har en praktisk planløsning. Det er gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Bordkledning og vinduer i tidsriktige grå farger.
Terrasse i 1. etasje og ved inngang har utførelse i trykkimpregnert materiale. Med enkel adkomst fra terrassen til hagen danner det en fin ramme for hygge utendørs.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser. Her er blant annet integrerte hvitevarer, flislagte bad og sparklet og malte flater med listefri løsning rundt vinduer og i overgang mellom vegg og himling.
Boligene har 3 soverom, 2 bad og separat vaskerom.
Det er valgt en ventilasjonsvarmepumpe med vannbåren varme. Dette er en kombinert varmepumpe, ventilasjonsanlegg og varmtvannstank. Her er også sentralstøvsuger, noe som gir godt inneklima og også bidrar til en lettstelt hverdag.
Boligen har energiklasse A!

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

110

Bruksareal

107

Bad

2 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

A

Etasje

1+2

Andre hus i samme prosjekt

bilde
SOLGT

Breivikvegen 1B

110

2 bad

3 soverom

Carport

A

bilde
SOLGT

Breivikvegen 2A

110

2 bad

3 soverom

Carport

A

bilde
SOLGT

Breivikvegen 1A

110

2 bad

3 soverom

Carport

A