Skoghaug 1B - Merk

Skoghaug 1B

Med sentral beliggenhet i Spjelkavika er det planlagt oppføring av tre tomannsboliger. Her får du nærhet til det meste, og en bolig som krever lite vedlikehold. Det blir carport til hver bolig i tillegg til biloppstillingsplass.

Flott utsikt og kort veg til fjellet!

Tomannsboligene er vertikaldelte og går over to plan. Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer/dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.
Boligene vil få et moderne snitt og det vil være gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod tilknyttet.
Bordkledning av typen Concise grå Royalimpregnert og med detaljer rundt inngangsparti og terrasser i Concise svart.
Terrasse i 2. etasjer med royalimpregnerte terrassebord og glassrekkverk.
Terrasser i 1. etasje samt inngangsparti har utførelse i royalimpregnert materiale.
Det er mulig å velge mellom to ulike planløsninger i boligen uten tillegg i pris. Dette gir valgfrihet mellom en løsning med 3 soverom og større stue/ kjøkken eller 4 soverom og litt mindre stue/ kjøkken. For begge løsninger ligger stuen i 2. etg og har stigende takhøyde mot sørvest. Dette gir et familierom med luftig og fri romfølelse.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer, flislagte bad, enstavs parkett, sparklet og malte flater med listefritt rundt vinduer og i overgang mellom vegg og himling. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger, noe som gir godt inneklima og også bidrar til en lettstelt hverdag.

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

124

Bruksareal

127

Bad

2 bad

Soverom

3 (4) soverom

Carport

Ja

Energimerking

B

Etasje

1+2