bilde

Rentegaranti!

For å gi deg som boligkjøper mer økonomisk trygghet tilbyr vi nå vår unike RENTEGARANTI!
MERK garanterer dekning av rentedifferansen mellom dagens rente (sentralbankens styringsrente ved kontraktsignering) og sentralbankens styringsrente de første 24 månedene etter overtakelse av boligen / fritidsboligen.
Eksempel:
Kjøpesum 5 950 000
Sentralbankens styringsrente pr 15/9-2023 er 4 %
Ved renteøkning til 5 % i hele perioden vil vi dekke kr. 119 000.
En besparelse på kr. 4 958 pr mnd. i hele to år.
Kampanjeperiode 15/9/23 - 31/12/23.
bilde
Aktuelle boligprosjekter med rentegaranti:
Breivikvegen
Sentralt på Moa er det bygd 2 nye tomannsboliger. Dette er et populært og rolig boligområde, med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Vi har nå en ledig innflyttingsklar enhet igjen i dette flotte prosjektet!
Kvernhusvågen
I rolige omgivelser på Myrland er det bygget et nytt felt med totalt 30 enheter. Her er flotte fellesområder med stor lekeplass og felles nedfelt renovasjonsløsning. Kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikker og idrettsanlegg. Vi har to ledige innflyttingsklare enheter igjen i dette velfungerende sameiet!
Skoghaug
Med sentral beliggenhet i Spjelkavika er det planlagt 2 nye tomannsboliger. Arbeidet er så smått i gang, så her har du muligheten til å tilpasse boligen til dine ønsker og behov. Her er det vektlagt bordkledning som krever lite vedlikehold. Flott utsikt og kort veg til fjellet er en bonus.
Korsneset
I rolige omgivelser på Korsenset har planlagt oppføring av en tomannsbolig. Her er allerede bygd noen tomannsboliger og feltet begynner å ta form. Kort veg til splitter ny barneskole!
Om det frister med leilighet på fjellet, har vi rentegaranti på disse flotte leilighetene:
Ladelia
På Fjellsætra i Sykkylven har vi et flott felt med 12 fritidsleiligheter. Her har vi en ledig toppleilighet i 2. etasje, denne vil være innflyttingsklar til jul. Det siste bygget med 4 leiligheter vil bygges i 2024.