bilde

Utendørsfavoritter!

Fremhev husets arkitektur med nye, inspirerende farger!
Den klassiske stilen med grå og hvite hus er fremdeles populær. Likevel viser trenden at vi nå tar de fargene vi liker inne - med oss ut. Det betyr deilige, delikate farger, dempet med sort for utendørs bruk. Sofistikert, nytt og litt mer egenartet. De nye fargene gir identitet og særpreg og fremhever arkitektoniske detaljer. - Og så er det så uendelig vakkert!
De spennende og mørke fargene har også fått sin fortjente plass. Brunsvarte farger med mye tyngde, og sort med en anelse blått. De to nye retningene harmonerer godt og er perfekte til å fremheve det du ønsker; et inngangsparti, en vindusomramming eller et lekkert hagemøbel. Gjør hjemmet ditt vakkert, personlig - og litt trendy!
bilde
bilde
For et langvarig resultat anbefaler Butikksjef Laila hos Fargerike Breivika en hybridmaling. De har de beste egenskapene fra både vannbasert og oljebaserte produkt. Vann bevarer farge og glans lenge, mens iljen trekker inn og beskytter treverket. I vårt sortiment har vi Baron Ultra og Baron Brilliant som er veldig gode produkt som kan stå rundt 15 år før neste behandling. Baron Brilliant er en selvrensende maling som gjør at huset holder seg rent og pent lenge.