bilde

Fargetrender 2023!

Noen ganger ér vi en farge. Vi kjenner at den treffer en tone inne i oss uansett hvilken stil vi har og liker. Kanskje minner den om roen vi finner i den klare himmelen, bølgene som ustanselig bryter, i et vell av nyanser eller det nattstille tjernet med månen som eneste lampe.
Svært mange har blått som sin farge. Hos Fargerike har nettopp en blå farge blitt Årets Farge 2023. De har gitt den et anslag grønt, noen salte toner og en anelse dramatikk. Fargen har fått navnet Oseandrøm og henter sin inspirasjon fra havet. En dyp blåfarge som gjør seg godt i kombinasjon med grønnfarger, grønne planter og mørke detaljer på interiør.
bilde
I tillegg til lanseringen av Oseandrøm som årets store fargenyhet, har de også tilført en rekke nye farger.
De lyse fargene Vanndråpe og Kildevann, sprudler rundt oss med en egen delikat følelse. Disse to fargene gir en egen drømmende letthet, som forsterker den rike og noe tyngre Oseandrøm.  
Motsatsen er fargene Tidevann og ikke minst den svarte Nattseilas. To dype og kraftige farger som krever og utfordrer deg med en egen oppmerksomhet.    
Salt Aqua spinner sammen med Oseandrøm. Fargesterke og klare, setter de tonen for en nesten hypnotisk lekenhet. En ung og klar farge, men på samme tid passer den inn i de voksnes rekker.  
Men en stil, en farge og et rom lever ikke alene. De akkompagneres med materialer og andre farger som henter fram gløden eller demper. Sammen skaper de en perfekt balanse.
Butikksjef Laila i Fargerike Breivika anbefaler Årets farge i kombinasjon med oker / høstfarger. Disse gjør seg godt til de kjølige aqua-fargene. Gulv som passer fint til disse fargene er lyst, nordisk tre, f.eks. Tarkett Shade Eik Essence.
Hos Fargerike har de et hav av fargeprøver og ulike typer gulv. I kombinasjon med gode råd er veien til "nytt" hjem litt kortere.