bilde

Nå kan det lønne seg å investere i utleiebolig!

Flere og flere investerer i en sekundærbolig med tanke på utleie. Lønner det seg?
Om det investeres i en attraktiv bolig med god beliggenhet vil leieinntektene dekke både låneutgifter og vedlikehold. Er boligen det investeres i en nybygd bolig har du god kontroll på hvilke utgifter som kommer til vedlikehold i flere år fremover, samtidig som det er et attraktivt leieobjekt. Og med dagens lave rentesats er det ekstra gunstig; lave renteutgifter samtidig som prisene i leiemarkedet er stabile!
Prisveksten i boligmarkedet vil ved fremtidig salg av boligen gi en fin gevinst! Samtidig er det gode muligheter for at leieinntektene gir en gevinst per måned.
Investering i utleiebolig kan være gunstig både for privatpersoner og eiendomsselskap.
MERK har flere prosjekter som kan være gode objekter med tanke på denne type investering. Vi kan også «skreddersy» et prosjekt beregnet på utleie. Har du en stor tomt i et område der det er ønskelig med fortetting kan en mindre utleiebolig på tomten være en god investering.
bilde
Ønsker du mer informasjon om kjøp av bolig med tanke på utleie, ta kontakt med Ingunn Sulebak Haugen på 98 22 48 72 for en uforpliktende boligprat!