Om oss

MERK er en stolt entreprenør som er tilstede i alle faser av ditt byggeprosjekt. Våre fagfolk sørger for godt utført arbeid, og hjelper deg på veien til å finne din drømmebolig. Vårt satsingsområde er bygging av nye boliger i Ålesund og omegn, enten gjennom våre egne prosjekter eller på kundens tomt. Som kunde vil du merke at vi lytter, finner løsninger og leverer som avtalt.

Historie
Firmaet ble startet av en lokal entreprenør allerede i 2001. I 2014 tok vi navnet MERK AS og gjorde samtidig endringer på eiersiden. Vi er glade for å kunne utvikle selskapet videre, slik at vi kan gjøre et solid arbeid for våre kunder, også i fremtiden. 

Kompetanse
I MERK tar vi på oss oppgaver som krever kunnskap om flere fag. Vår erfaring gjennom mange år i byggebransjen, kombinert med formell kompetanse, er derfor vår største ressurs. I våre prosjekter benytter vi faste underentreprenører på de ulike fagområdene, noe som er med på å sikre en trygg og riktig leveranse til våre kunder. Blant våre egne ansatte finner du både ingeniør, tømrer og lærling. Vi bidrar vi til utdannelsen av nye fagfolk, ved å tilby lærlingplasser hos oss, noe vi er stolte av å kunne gjøre.