Om oss

MERK er en stolt entreprenør som er tilstede i alle faser av ditt byggeprosjekt. Våre fagfolk sørger for godt utført arbeid, og hjelper deg på veien til å finne din drømmebolig eller drømmehytte. Som kunde vil du merke at vi lytter, finner løsninger og leverer som avtalt.

Historie

Iløpet av mange år i bransjen har vi gjennomført et stort antall prosjekter, og mange kunder har fått flytte inn i sin drømmebolig eller drømmehytte. Vi har opp gjennom årene utført både små og store oppdrag innenfor privatmarkedet og næringsmarkedet i Ålesund og omegn. Vårt satsingsområde videre er bygging av nye boliger og hytter i Ålesund og omkringliggende kommuner, enten gjennom våre egne prosjekter eller på kundens tomt. Vi utfører hele prosessen fra tomtekjøp til utvikling av prosjekt, salg av boliger på tomten og bygging av disse - alt frem til kunden kan sette nøkkelen i døra!

Kompetanse

I MERK tar vi på oss oppgaver som krever kunnskap innenfor flere fag. Vår brede erfaring tilegnet gjennom mange år i byggebransjen, kombinert med formell kompetanse, er derfor vår største ressurs. I våre prosjekter benytter vi faste underentreprenører med god erfaring på de ulike fagområdene, noe som er med på å sikre en trygg og riktig leveranse til våre kunder.

Merkbygg