Ladelia 1C - Merk

Ladelia 1C

Like sørvest for leilighetene ligger alpinbakken, med gode forhold for liten og stor. Her er regulert sklitrase rett bak leilighetene. Her kan du spenne på deg skiene rett utfor døra.

Området er et perfekt utgangspunkt for toppturer på ski, samtidig som det er et utbredt løypenett for langrenn.

Om sommeren er det gode fiskemuligheter blant annet i Nysætervatnet. De mange turstiene kan benyttes til både kortere og lengre turer. Rett foran leilighetene er et friareal som innbyr til lek og bærplukking.

Firemannsboligene er kryssdelte og har 2 leiligheter i hver etasje. Leilighetene i 2. etg. har i tillegg en stor hems som kan benyttes til ekstra oppholdsrom eller lagring.
Leiligheten har et moderne snitt med gode parkeringsløsninger ved at hver enhet får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Terrasse i 2. etasjer med terrassebord og glassrekkverk.
Terrasser i 1. etasje samt inngangsparti har utførelse i trykkimpregnert materiale.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer og kjøkkeninnredning fra Vegsund Kjøkken og Interiør.
Stue og kjøkken har mønt himling med store vinduer mot den flotte utsikten. Dette gir et familierom med luftig og fri romfølelse.
Leilighetene har stue/ kjøkken, gang, entre, 3 soverom, 1 bad og separat vaskerom / teknisk rom.
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som gir godt inneklima. Hver leilighet har også peisovn slik at det kan fyres opp etter en lang dag ute.

Fakta

Boligtype

Firemannsbolig

Primærrom

80

Bruksareal

106

Bad

1 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

B

Etasje

1

Andre hus i samme prosjekt

bilde
SOLGT

Ladelia 1D

80

1 bad

3 soverom

Carport

B

bilde
SOLGT

Ladelia 1A

80

1 bad

3 soverom

Carport

B

bilde
SOLGT

Ladelia 1B

80

1 bad

3 soverom

Carport

B