Kvernhusvågen 6B - Merk

Kvernhusvågen 6B

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde. Nærområdet er godt utbygget med barnehager, barneskole, ungdomsskole samt videregående skoler, alt innenfor 1-6 km.
Kort vei til det meste når du har busstoppet like ved, og til Moa tar det ca. 20 minutter på sykkel.

Det er opparbeidet lekeplass og grøntareal i midten – dette området vil være et naturlig samlingssted for store og små, omkranset av husene og de private hagene.

Sameiet vil bestå av romslige og praktiske 2- og 4 mannsboliger i et godt og helhetlig tilrettelagt sameie. Området er ferdig utbygd med totalt 30 nye hjem.

Tomannsboligene er vertikaldelte og går over to plan. Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer/dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.
Boligene vil få et moderne snitt og det vil være gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Bordkledning i tidsriktige grå farger og med detaljer rundt inngangsparti og terrasser i lysere grå nyanse.
Terrasse i 2. etasjer med terrassebord og glassrekkverk.
Terrasser i 1. etasje samt inngangsparti har utførelse i trykkimpregnert materiale.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer og kjøkkeninnredning samt garderobeløsninger fra HTH.
Stue og kjøkken ligger i i 2 etg. og her er stigende takhøyde mot sørvest. Dette gir et familierom med luftig og fri romfølelse.
Boligene har 3 soverom, kjellerstue (evt. soverom nr. 4), 2 bad og separat vaskerom.
Hovedsoverommet leveres med grå skyvedørsgarderobe.
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger, noe som gir godt inneklima og også bidrar til en lettstelt hverdag.

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

124

Bruksareal

127

Bad

2 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

B

Etasje

1+2