Korsneset 6A - Merk

Korsneset 6A

På Korsneset er det planlagt oppføring av to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde.  Her er et nytt boligfelt under bygging, og området begynner å ta form

Det er kort veg til splitter ny barneskole, og butikk og barnehage ligger like ved.

Idyllisk og landlig beliggenhet, med turterreng rett i nærheten er et pluss!

Tomannsboligene er vertikaldelte og går over to plan. Vi har plassert stue og kjøkken i første etasje. Dette gir enkel adkomst til den flotte hagen.
Boligene er innholdsrike og har en praktisk planløsning. Det er gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Bordkledning og vinduer i tidsriktige grå farger.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer, flislagte bad og sparklet og malte flater med listefri løsning rundt vinduer og i overgang mellom vegg og himling.
I første etasje er det en romslig entre og et praktisk bad med plass til enten dusj eller badekar. Stuen er romslig med en åpen løsning mot kjøkken. Fra den lyse stuen er det utgang en stor hage. Mulighet for romslig terrasse på bakken.
Midt i huset er det trapp opp til andre etasje. Her er plassen effektivt utnyttet med tre soverom, hvorav det største har egen walk-in-garderobe. Her er også et praktisk bad med plass til enten dusj eller badekar. Herfra har du inngang til et praktisk vaskerom.
Til hver boenhet følger det med carport med sportsbod.

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

110

Bruksareal

107

Bad

2 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

A

Etasje

1+2