TIL SALGS

Vi har flere egne boliger og hytter til salgs i Ålesund og omkringliggende kommuner. For noen av boligene og hyttene er byggingen begynt, mens andre er under planlegging. For mer informasjon om disse, følg linkene under eller ta kontakt.

Vi bistår deg gjerne med din hus- eller hyttedrøm!

Ladelia - 12 leiligheter på Fjellsætra! 2 SOLGT!

Nøkkelferdig leiligheter med gode kvaliteter på materialer, og en praktisk planløsning. Det planlegges 3 bygg med 4 leiligheter i hvert bygg.

Med nydelig utsikt over Nysætervatnet og fjellheimen rundt er dette den perfekte plassen å trekke seg tilbake etter en dag i skitrekket eller skiløypene. Her kan du spenne på deg skiene rett utfør døra, og skli rett bort i bakken. Etter endt dag kan påskesola nytes fra de flotte overbygde terrassene.

www.finn.no

Byggeklare boligtomter på Korsneset

På Korsneset på Fiskarstranda er et nytt boligfelt under bygging. Her er et rolig byggefelt naturskjønne omgivelser og sjøen i umiddelbar nærhet. Her er også kort veg til skole og butikk.

Her er nå 4 ledige eneboligtomter for salg. Her er ingen byggeklausul knyttet til valg av leverandør, så her står du fritt til å forme din egen bolig innenfor gjeldende reguleringsplan for området.

www.finn.no

Tomannsboliger med sentral beliggenhet - 3 SOLGT!

I Myrabakken er det planlagt oppføring av to tomannsboliger i et populært og sentralt boligområde.
Boligene vil gå over to plan og har god høyde på stue/ kjøkkendel, store vindusflater og en romslig balkong.

www.finn.no

Med panoramautsikt mot fjord og fjell! - 1 SOLGT!

På Skåtaberget 40 er det prosjektert en moderne tomannsbolig med integrert dobbel garasje. Boligen ligger i et etablert boligområde med panoramautsikt mot fjord og fjell! Her kan du nyte utsikten utover Storfjorden, Hjørundfjorden og borgundfjorden.

www.finn.no

Flotte utsiktstomter i Vikedalen i Sykkylven

Attraktiv og sentral beliggenhet i etablert boligområde i Vikedalen i Sykkylven. Tomten ligger i enden av gaten uten gjennomgangstrafikk.

Her bor man med barnehage og skole rett i nærheten, samtidig som det er kort vei til turterreng. Det er også kort vei til Sykkylven sentrum med dagligvarebutikker og øvrige butikker.

www.finn.no

4-mannsbolig Vikedalen bygg 2 - 2 SOLGT!

Prosjektet består av totalt 2 stk 4-mannsboliger, hvor leilighetene i bygg 2 er for salg nå. Alle enhetene leveres med carport som bygges samtidig med boligen. Vikedalen er et flott boligområde ca 4 km utenfor sentrum i Sykkylven kommune. Fra eiendommen blir det fin utsikt til Sunnmørsalpene og nydelig turmuligheter rett utenfor stuedøren. Solforholdene er meget gode!

www.finn.no

Kvernhusvågen 2-mannsboliger - 10 SOLGT!

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde. Prosjektet består av 12 bygninger med en miks av tomannsboliger og leiligheter i 4-mannsboliger. Det opparbeides lekeplass og grøntareal i midten - dette området vil bli et naturlig samlingssted for store og små, omkranset av husene og de private hagene.
For mer informasjon om ledige enheter se hjemmesiden til prosjektet: kvernhusvågen.no/
eller www.finn.no

Korsneset - SOLGT!

På Korsneset, i Sula kommune, er det planlagt oppføring av to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde. Boligene vil gå over to plan og har god høyde på stue/kjøkkendel og store vindusflater. Det blir utgang til flott overbygd terrasse med nydelig utsikt. I første etasje vil det være gang/hall med skyvedørsgarderobe, integrert garasje med adkomst direkte til bolig via vaskerom. Her blir også bad og to soverom, hvorav det ene har utgang til terrasse. I 2. etasje vil det være åpen kjøkkenløsning med spiseplass og en flott stue. Her er også et godt soverom og et bad.
www.finn.no

Kvernhusvågen 4-mannsboliger - SOLGT!

I Kvernhusvågen bygges det nå 3 stk 4mannsboliger.
Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer/dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.
Under utviklingen av boligprosjektet, ble det fokusert på å legge til rette for ett hyggelig naboskap. Her blir det et boligområde som vil passe for små og store familier, og i et område som inviterer til aktivitet
For mer informasjon om ledige enheter se hjemmesiden til prosjektet: kvernhusvågen.no/
eller www.finn.no

4-mannsbolig Vikedalen Bygg 1 - SOLGT!

Prosjektet består av totalt 2 stk 4-mannsboliger, hvor leilighetene i bygg 1 er for salg nå. Alle enhetene leveres med carport som bygges samtidig med boligen. Vikedalen er et flott boligområde ca 4 km utenfor sentrum i Sykkylven kommune. Fra eiendommen blir det fin utsikt til Sunnmørsalpene og nydelig turmuligheter rett utenfor stuedøren. Solforholdene er meget gode!
www.finn.no

Grebstadvegen - SOLGT!

I Grebstadvegen 53 er det planlagt oppføring av en tomannsbolig i et populært boligområde. Boligene vil gå over to plan. I 2. etasje vil det være åpen kjøkkenløsning med spiseplass og en flott stue med god takhøyde og store vindusflater. Her er også et godt soverom og et bad. Det blir utgang til flott vestvendt terrasse med nydelig utsikt. I første etasje vil det være gang/hall, integrert garasje med adkomst direkte til bolig via vaskerom. Her er også bad og to soverom.

Kristiangarden - SOLGT!

Kristiangarden på Sunde - Nye familieboliger med moderne og eksklusivt design. Prisgunstige og innholdsrike hus med integrert garasje og ikke minst nydelig utsikt.

Sandmyrveien - SOLGT!

Godøya - Ny innholdsrik tomannsbolig med god standard og attraktiv beliggenhet. Leveres nøkkelferdig!
Eiendommen har attraktiv beliggenhet med meget gode solforhold og nydelig sjøutsikt, samt barnehage, skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikk innen gangavstand, samt bussforbindelse like ved. Rett utenfor døra har du her dessuten flotte tur- og rekreasjonsområder både langs sjøen og på fjellet.