Korsneset 7A - Merk

Korsneset 7A

På Korsneset er det planlagt oppføring av to tomannsboliger i et populært og rolig boligområde.  Her er et nytt boligfelt under bygging, og området begynner å ta form

Det er kort veg til splitter ny barneskole, og butikk og barnehage ligger like ved.

Idyllisk og landlig beliggenhet, med turterreng rett i nærheten er et pluss!

Tomannsboligene er vertikaldelte og går over to plan. Vi har plassert stue og kjøkken i første etasje. Dette gir enkel adkomst til den flotte terrassen og hagen.
Boligene er innholdsrike og har en praktisk planløsning. Det er gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Bordkledning og vinduer i tidsriktige grå farger.
Terrasse i 1. etasje og ved inngang har utførelse i trykkimpregnert materiale. Med enkel adkomst fra terrassen til hagen danner det en fin ramme for hygge utendørs.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer, flislagte bad og sparklet og malte flater med listefri løsning rundt vinduer og i overgang mellom vegg og himling.
Boligene har 3 soverom, 2 bad og separat vaskerom.
Det er valgt en ventilasjonsvarmepumpe med vannbåren varme. Dette er en kobinert varmepumpe, ventilasjonsanlegg og varmtvannstank. Her er også sentralstøvsuger, noe som gir godt inneklima og også bidrar til en lettstelt hverdag.
Boligen har energiklasse A!

Fakta

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

110

Bruksareal

107

Bad

2 bad

Soverom

3 soverom

Carport

Ja

Energimerking

A

Etasje

1+2

Andre hus i samme prosjekt

bilde
4 590 000

Korsneset 6A

110

2 bad

3 soverom

Carport

A

bilde
4 790 000

Korsneset 6B

110

2 bad

3 soverom

Carport

A

bilde
4 990 000

Korsneset 7B

110

2 bad

3 soverom

Carport

A