Kvernhusvågen 4D - Merk

Kvernhusvågen 4D

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde. Nærområdet er godt utbygget med barnehager, barneskole, ungdomsskole samt videregående skoler, alt innenfor 1-6 km.
Kort vei til det meste når du har busstoppet like ved, og til Moa tar det ca. 20 minutter på sykkel.

Det er opparbeidet lekeplass og grøntareal i midten – dette området vil være et naturlig samlingssted for store og små, omkranset av husene og de private hagene.

Sameiet vil bestå av romslige og praktiske 2- og 4 mannsboliger i et godt og helhetlig tilrettelagt sameie. Området er ferdig utbygd med totalt 30 nye hjem.

Firemannsboligene er kryssdelte med to leiligheter i 1. etg. og to leiligheter i 2. etg. Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer/dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.
Boligene vil få et moderne snitt og det vil være gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 p-plasser. En utendørs og en i carport med bod i bakkant.
Bordkledning i tidsriktige grå farger og med detaljer rundt inngangsparti og terrasser i lysere grå nyanse.
Terrasse i 2. etasjer med terrassebord og glassrekkverk.
Terrasser i 1. etasje samt inngangsparti har utførelse i trykkimpregnert materiale.
Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet integrerte hvitevarer og kjøkkeninnredning samt garderobeløsninger fra HTH.
Stue og kjøkken ligger er sydvendt med utgang til terrasse / balkong. Rett sør for leilighetene er stort felles grøntareal.
Boligene har stue/ kjøkken, 2 soverom, 1 bad og en romslig gang.
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger, noe som gir godt inneklima og også bidrar til en lettstelt hverdag. Opplegg for vaskemaskin, samt ventilasjonsanlegg og varmvannstank er plassert i ene enden av badet, noe som gjør det enkelt å skjule dette bak en skyvedør.

Fakta

Boligtype

Firemannsbolig

Primærrom

69

Bruksareal

69

Bad

1 bad

Soverom

2 soverom

Carport

Ja

Energimerking

B

Etasje

1