Hytteliv!

Hyttelivet er en del av vår kultur og har en sterk forankring i den norske folkesjelen. Derfor tilbyr vi, samarbeid med Maxbo, hytter som varer - som flere generasjoner kan ha glede av. Hyttene våre kombinerer det beste av norsk tradisjon med moderne design og løsninger. Felles for alle hyttemodellene er store vindusflater, høyde under taket og gjennomtenkte planløsninger.

Rustet for det norske været! Vær og vind setter høye krav til materialene du velger til utvendige flater. For å gjøre valgene enklere for deg, har vi valgt ut alternativer av høy kvalitet. Her er flere valg innen yttertak, utvendig kledning, vinduer og dører.

Standard interiørpakke. Våre hytter leveres med standard interiørpakke. Den er utarbeidet i samarbeid med våre leverandører, som har god innsikt i både trender og hyttetradisjoner. Resultatet er et interiør du kan leve godt med gjennom mange år. Her er flere valg innen tak- og veggpanel, listverk, gulv, innerdører og peisovner.

Hytte interiør Moderne interiør og lun stemning.


Kjøkkenløsning. Våre ferdigtegnede kjøkkenløsninger legger til rette for gode opplevelser rundt hvert måltid. Du kan velge mellom møbelkjøkken eller flatpakket løsning. Vi skreddersyr gjerne en egen løsning for deg med utgangspunkt i den ønsker og behov.

Baderomsløsning. Gjennomtenkte og gode løsninger på badet sørger for en følelse av velvære og gir en god start og avslutning på dagen. Våre ferdigtegnede løsninger er tilpasset baderommets størrelse, og du kan velge mellom fire ulike farger på baderomsmøblene.

Garderobeløsninger. Praktiske garderobeløsninger både i gangen og på soverommet sørger for at du kan nyte avslappende dager i hyggelige omgivelser. Løsningene har vi tegnet ferdig, og tilpasset den enkelte hyttemodell, og skapfronten Form leveres som standard. Du kan velge mellom tre ulike farger.

Forside 7649 470 Hyttemodellen Kikut.

Om du vil vite mer om våre hytter fra Maxbo, ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med din hyttedrøm!

Html content

05.11.2019Tidligere innlegg