Boligfeltet Kvernhusvågen!

I Kvernhusvågen er det enkelt å finne en bolig som passer dine ønsker og behov. – Her kan du velge i en god miks av leiligheter og tomannsboliger i ulike størrelser.

Det er flere ting som gjør Kvernhusvågen til et attraktivt sted å bo. Ikke bare kan du flytte inn i en flunkende ny og topp moderne bolig, den sentrale beliggenheten på Vegsundstranda er også et stort pluss. Her har du alt du trenger i hverdagen innen kort avstand. I nærområdet er det flere barnehager og skoler i alle trinn innen en radius på 1-6 km.

Rett ved det nye boligfeltet er det busstopp, og det er kort vei til flere dagligvarebutikker samt legesenter, og på sykkelen tar det bare 20 minutter til Moa kjøpesenter. Det populære turområdet på Emblemsfjellet ligger også gangavstand til. Dette er et veldig populært boligområde med et aktivt lokalmiljø hvor idrettslaget har et bredt tilbud.

Tomannsbolig stor fremside Mange av boligene passer spesielt godt til barnefamilier.


Det er lite bruktboliger til salgs i området, og de siste årene har det bare vært sporadisk bygging av nye boliger.

Grønt og trivelig bomiljø

Kvernhusvågen vil totalt bestå av 12 bygninger, med en miks av tomannsboliger og leiligheter i 4-mannsboliger. Salgstrinn 1, som nå er lansert, består av fire leiligheter og 10 tomannsboliger. De første boligene vil være innflyttingsklare i løpet av høsten 2020.

I prosjekteringen av boligfeltet er det lagt stor vekt på å skape trivelige og grønne fellesområder med sittegrupper og lekeplass. Disse vil fungere som en naturlig møteplass for store og små beboere.

Tomannsbolig liten stue Lys og trivelig stue med spiseplass.


I Kvernhusvågen skal du ha muligheten til et hyggelig og sosialt familieliv, samtidig som det er lett å trekke seg tilbake i ulike soner for alenetid når du trenger det. De fleste enhetene får private hager og det er godt med luft mellom bygningene.

Moderne boliger med god planløsning

Du kan velge mellom flere boligtyper, med både to og tre soverom og med mulighet for fire soverom i 12 av enhetene. Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer og dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.

Tomannsbolig stor soverom Lekkert hovedsoverom.


Boligene vil få et moderne snitt med gode planløsninger og kvaliteter på leveranser. Det er blant annet kjøkkeninnredning og garderobeskap fra HTH og integrerte hvitevarer på kjøkkenet. Hver bolig får to parkeringsplasser, én utendørs og én i carport hvor det også er en bod i bakkant.

Tomannsbolig stor kjøkken Moderne kjøkken med innredning fra HTH.


Boligene passer godt for både småbarnsfamilier og etablerte familier, men også voksne som ønsker en enklere hverdag uten løpende vedlikehold og hagearbeid som gjerne følger med en enebolig.

Saken ble opprinnelig publisert på https://dnbeiendom.no/altombolig/nybygg/nye-boliger-pa-vegsundstranda

05.11.2019

Tidligere innlegg